Microsoft My Analytics wordt Microsoft Viva Insights

Aandacht voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning is belangrijk. Met Microsoft My Analytics werd een dashboard aangeboden waarin feedback werd gegeven over gezonde werktijden en prioriteit aan werken met aandacht. Dit My Analytics dashboard wordt nu onderdeel van het Microsoft Viva onderdeel. 

Wat kun je met Microsoft Viva?

Microsoft Viva kent 4 onderdelen: Viva Topics, Viva Insights, Viva Learnings en Viva Connections.

Viva Topics

Met Viva Topics probeert Microsoft alle informatie die binnen een organisatie beschikbaar is makkelijk vindbaar te maken. Je kunt daarmee in contact komen met een collega uit een ander werkgebied die je essentiele informatie voor jouw project kan geven.

Viva Insights

In Viva Insights biedt Microsoft je het inzicht in jouw manier van werken. Doordat er veel thuis gewerkt wordt vervaagd de grens tussen werk en priv√©. Met Viva Insight kun je rustmomenten inplannen. En focustijd om zonder afleiding aan een taak te werken. 

Viva Learning

Viva Learning in een e-learning platform waarin je een heel breed aanbod van korte cursussen vindt. Cursusen over persoonlijke ontwikkeling of vaardigheden zoals programmeertalen zoals Python en het verzamelen van data via PowerBIViva Insights

Viva Connections

Met Viva Connections probeert Microsoft medewerkers in verbinding te brengen. Vanuit een SharePoint site wordt informatie gedeeld en kunnen medewerkers met elkaar communiceren in community’s via Yammer

Een uitgebreidere uitleg van de nieuwe Microsoft Viva dienst vind je via deze link: https://365max.nl/lessons/534534

Geef een reactie